2018-2019 Bell Schedules

*First Bell -8:05

Regular Schedule

1st Block	8:09-9:39	90 min
2nd Block	9:43-11:23	100 min
Lunch	11:23-12:07	44 min
3rd block	12:11-1:41	90 min
4th block	1:45-3:15	90 min

AM Assembly Schedule

1st Block	8:09-9:17	68 min
Special Event	9:17-10:55	
2nd Block	10:59-12:07	68 min
Lunch	12:07-12:51	44 min
3rd Block	12:55-2:03	68 min
4th Block	2:07-3:15	68 min

Early Release Schedule

1st Block	8:09-9:11	62 min
2nd Block	9:15-10:17	62 min
3rd Block	10:21-11:23	62 min
4th Block	11:27-12:29	62 min
Lunch/Dismissal	12:29-1:00	

PM Assembly Schedule

1st Block	8:09-9:17	68 min
2nd Block	9:21-11:01	100 min
Lunch	11:01-11:45	44 min
3rd Block	11:49-12:57	68 min
4th Block	1:01-2:09	68 min
Special Event	2:09-3:15	66 min